Eve Degree – Slim weerstation voor Apple Homekit (2-pack) kopen met korting

 vergelijken

Smart Home volgens Apple

Met Apple Homekit maakt Apple zijn intrede in de smart home wereld. Het platform van de tech-gigant is al compatibel met tientallen slimme producten. De EVE Degree is hier één van en is een oplossing die perfect afgemeten is op het Homekit platform. De EVE Degree is een slim weerstation die je in huis of in de tuin plaatst. De Degree voorziet je van precieze info over het binnen- en buitenklimaat.

Temperatuur en luchtvochtigheid meten

De EVE Degree meet de temperatuur en luchtvochtigheid en slaat deze ook op voor de langere termijn, zodat je inzicht krijgt in je binnen- of buitenklimaat. Deze gegevens zijn terug te vinden in de App van Eve. Op basis hiervan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een luchtbevochtiger in huis te halen of je verwarming af te stemmen op bepaalde momenten van de dag.Ook is het mogelijk om scenes in te stellen. Zorg bijvoorbeeld dat je ventilator aanspringt (indien verbonden met een slimme stekker), zodra het warmer is dan 27 graden.

Uitgebreide mogelijkheden

Door de mogelijkheden die de EVE producten en Homekit met zich meebrengen, kun je helemaal los met het configureren van jouw ideale smart home. De EVE Degree staat in contact met de andere Elgato en Homekit compatible apparaten, waardoor je per situatie scenes in kunt stellen.De mogelijkheden zijn eindeloos. Al jouw apparaten met Homekit ondersteuning, staan met elkaar in contact.

Handig om te weten

Voor het bedienen van de EVE Degree en andere Elgato producten heb je een apparaat met iOS nodig, zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub, die dient als hart van jouw slimme Homekit omgeving.De EVE Degree communiceert via Bluetooth en werkt alleen met Apple!

EVE Huis en tuin > Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging > Thuisalarmsystemen

Ean 4260195391604

1 – 2

10

EVE

EUR

Actieprijs vandaag : 134.99 Euro

Ga naar Eve Degree – Slim weerstation voor Apple Homekit (2-pack)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *