Ecovacs Deebot DR98 Robotstofzuiger kopen met korting

 vergelijken

Altijd een schoon huis

Niet is zo prettig als thuiskomen in een schoon huis. Dankzij Ecovacs hoef je daar zelf steeds minder aan te doen. De Deebot R98 is een uiterst veelzijdige robotstofzuiger die zorgt dat jouw vloer altijd perfect schoon is. Hij wordt geleverd met een draadloze handstofzuiger met accessoires. Hiermee zuig je kleine achtergebleven stofdeeltjes of vuil op dat op moeilijk bereikbare plekken of op je meubels ligt.

Veelzijdig en volautomatisch

De stofzuiger is erg veelzijdig en werkt vrijwel volautomatisch. Bij in gebruik nemen scant de R98 de omgeving en maakt een plattegrond, die steeds geüpdatet wordt. Op basis hiervan bepaalt de stofzuiger zijn reinigingstraject. Sensors brengen niet alleen de ruimte, maar ook trappen en meubelstukken in kaart voor een zo veilig en efficiënt mogelijk programma. Geen hoekje wordt overgeslagen en meubels blijven onbeschadigd. De accu wordt automatisch opgeladen en hetzelfde geldt voor het legen van het stofreservoir. Na zo’n tussentijdse stop weet de R98 precies waar hij zijn programma moet hervatten. Ecovacs noemt deze functionaliteit ‘Smart Navi’. Als je het leuk vindt om de stofzuiger ook gewoon ‘handmatig te besturen’, dan kan dat via de app. Je geeft dan ter plekke aan waar gestofzuigd moet worden.

High-tech

De R98 is uitgerust met een aantal sensoren die o.a. voorkomen dat je stofzuiger van de trap valt of dat meubels beschadigen. Via spraak word je geïnformeerd over de status van een reinigingsprogramma of over de aard van problemen of storingen. In de Ecovacs app plan je reinigingsprogramma’s, stel je ‘Niet Storen’-tijden in, bekijk je de status en bedien je je robotstofzuiger vanaf elke denkbare plek.

Schoon-schoner-schoonst

Op sommige plekken in huis komt eerder stof of vuil dan op andere plekken en een harde vloer vraagt om ander onderhoud dan een laagpolig tapijt.Bepaal of je zowel wil stofzuigen als dweilen en of je de hele ruimte of maar een deel daarvan wil aanpakken. In de automodus wordt de gehele ruimte gereinigd en in de areamodus alleen een door jou digitaal begrensd gebied. In de spotmodus reinig je specifieke plekken die erg vies geworden zijn. Wijs ze aan en je robot gaat aan het werk. Op de plattegrond markeer je heel makkelijk een no go area. De R98 zal daar niet komen. Dit is bijvoorbeeld handig op een plek waar een kleed met franjes ligt. Die franjes kunnen problemen opleveren. De R98 is uitgerust met een high-efficiency-filter. Stofzuigen betekent in z’n algemeenheid dat klachten van allergieën of astma verminderen. Het filter zorgt er daarnaast voor dat je lucht schoner is, met eveneens een positief effect.

Handig om te weten

Deze stofzuiger kan zowel stofzuigen als dweilen en dat is ontzettend handig, zeker als je een harde houten of stenen vloer hebt. Zelfs kleine verhogingen of drempels zijn geen probleem voor de stofzuiger. Dweilen gaat niet helemaal vanzelf. Vooraf vul je het reservoir, breng je de dweil aan en geef je aan waar je wil reinigen. Na het dweilprogramma leeg je het reservoir en verwijder je de dweil. Realiseer je daarnaast dat een robotstofzuiger niet in alle hoeken kan komen en niet onderhoudsvrij is. Vervang borstels regelmatig en maak sensoren nu en dan schoon.

ECOVACS Huis en tuin > Huishoudelijke apparaten > Stofzuigers

Ean 6943757609611

1 – 2

2

ECOVACS

EUR

Actieprijs vandaag : 799.00 Euro

Ga naar Ecovacs Deebot DR98 Robotstofzuiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *