Arlo Pro Add-On Camera kopen met korting

 vergelijken

Binnen- en buitenzicht

Deze Arlo PRO is een toevoeging aan je Arlo Pro beveiligingssysteem waar geen enkele kabel aan te pas hoeft te komen. Zo heb je meer zicht over wat er zowel binnen als buiten je huis gebeurt. De camera's kunnen namelijk vanwege hun weerbestendige behuizing ieder seizoen van het jaar ook buiten geplaatst worden. Doordat de camera's werken op accu, is het een 100% draadloze beveiliging die stuk voor stuk erg gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Twee-weg audio

Met een 2-Weg Audio heb je de mogelijkheid direct te praten met degene die zich aan de andere kant van de camera bevindt. Met een ingebouwde microfoon en luidspreker zou je dus je kinderen kunnen zien en met ze praten terwijl je op vakantie bent, je huis of bedrijf in de gaten kunnen houden of zien of de baby nog rustig ligt te slapen in de babykamer. Dankzij de meegeleverde mount domes kunnen de camera's ook tegen muren worden geïnstalleerd, voor als je bijvoorbeeld de voordeur wil observeren.

De slimme camera

Hou altijd een oogje in het zeil met de app van Arlo. De slimme camera's waarnemen wat er bij jou thuis gebeurt en stuurt dit vervolgens gelijk door. Zo kun je aangeven of er mensen thuis zijn of niet. Zijn er geen mensen in huis maar is er alsnog beweging of geluid?De camera's leggen dit vast en jij zal hier direct een melding ontvangen via de app. Opnames zijn tot 7 dagen terug te kijken in HD-video kwaliteit.

Arlo Huis en tuin > Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging > Thuisalarmsystemen

Ean 606449113464

1 – 2

4

Arlo

EUR

Actieprijs vandaag : 219.00 Euro

Ga naar Arlo Pro Add-On Camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *