Arlo Pro 2 Add-On IP-camera kopen met korting

 vergelijken

Veelzijdig

De Arlo Pro 2 is een krachtig en erg makkelijk te gebruiken beveiligingssysteem. Het systeem is volledig draadloos te installeren en werkt op een oplaadbare accu. Zo is het erg gemakkelijk regelmatig te veranderen van locatie. Dankzij de weerbestendige behuizing kunnen ze ook buiten geplaatst worden. Wanneer je ervoor kiest om de camera's aan te sluiten op netstroom, nemen ze ten alle tijden beeld voor je op. Deze zijn dan tot 7 dagen, in 1080P videokwaliteit, gratis terug te kijken in de cloud.

Altijd en overal

Houd je huis tot diep in de nacht in de gaten met het nachtzicht die een bereik heeft van wel 8,25 meter. Dit biedt de mogelijkheid om meer details te kunnen zien van wat er op een verdere afstand van je huis gebeurt. Natuurlijk is het ook belangrijk wat er binnen allemaal gebeurt. Dit zou je zelfs kunnen beïnvloeden. De ingebouwde microfoon- en speaker zorgen voor een two-way audio waarbij jij kan spreken met de persoon die voor de camera staat. Zie je de hond stiekem op die nieuwe bank kruipen op het moment dat jij niet thuis bent? Je kunt hem nu gewoon vertellen dat dit niet mag, maar dan vanaf een afstandje.

Smart Alarm

Met de handige Arlo-app heb jij jouw beveiliging zelf in de hand. Zo is er via deze app een 100-decibel smart alarm te activeren. Jij zal dan wanneer nodig een melding ontvangen op je smartphone om er zo altijd op tijd bij te zijn.

Arlo Huis en tuin > Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging > Thuisalarmsystemen

Ean 606449128352

1 – 2

1

Arlo

EUR

Actieprijs vandaag : 269.00 Euro

Ga naar Arlo Pro 2 Add-On IP-camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *