TP-Link TL-PA4010PKIT AV500+ Powerline Kit met AC Pass Through kopen met korting

 vergelijken

Met geavanceerde HomePlug AV-technologie kan de TL-PA4010P gebruikers een stabiele gegevensoverdrachtssnelheid van maximaal 500 Mbps over een elektrisch circuit van huishoudens tot 300 meter bieden. De TL-PA4010P is een uitstekende keuze voor een hele thuisoplossing om alle netwerkcompatibele apparaten te verbinden – van computers en gameconsoles tot settopboxen voor IPTV tot printers en NAS-harde schijven.
Met zijn geïntegreerde stopcontact biedt de TL-PA4010P echt gemak voor jouw thuisnetwerk. Met de geïntegreerde voedingsaansluiting kan een extra apparaat of stroomstang op de adapter worden aangesloten alsof het een normaal stopcontact is. Dit zorgt ervoor dat zelfs wanneer de TL-PA4010P is aangesloten, er geen stopcontact verloren gaat.
Met zijn geïntegreerde netfilter kan de TL-PA4010P de prestaties van de powerline-communicatie optimaliseren door het onderdrukken van ruisinterferentie die wordt gegenereerd door omringende elektronische apparatuur die de netwerkprestaties kan beïnvloeden. Dat betekent dat gebruikers geen plotselinge snelheidsvermindering zullen ervaren wanneer een groter energieverbruikend apparaat op het stopcontact wordt aangesloten.

TP-LINK Elektronica > Accessoires voor elektronica > Voeding > Stekkerdozen en piekspanningsbeveiliging

Ean 6935364031848

1 – 2

338

TP-LINK

EUR

Actieprijs vandaag : 46.99 Euro

Ga naar TP-Link TL-PA4010PKIT AV500+ Powerline Kit met AC Pass Through

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *