LaMetric Time kopen met korting

 vergelijken

Altijd bij de tijd

Met de LaMetric Time smart klok ben je letterlijk altijd bij de tijd. De LED-display geeft veel meer weer dan alleen de tijd. Doop de LaMetric Time om tot jouw zenuwcentrum thuis of op kantoor: je bent altijd op de hoogte van de allerlaatste stand van zaken én je bepaalt wat er moet gebeuren. De mogelijkheden zijn oneindig. Voorbeelden? Koppel je mailbox en social media aan je klok. Krijg een melding als er een nieuwe mail is binnengekomen, je een reactie op een update hebt of je een nieuwe volger hebt. Volg de ontwikkelingen op de beurs op de voet via meldingen van je klok of laat je informeren over Google Analytics.

Tal van opties

Er kan nog veel meer. Integreer de LaMetric Time in je smart home domotica-systeem en de klok vertelt je wat er in huis gebeurt. Variërend van de luchtvochtigheid tot aan het signaleren van een verdachte beweging. Scroll door je meldingen en neem met een enkele druk op de knop beslissingen over wat er moet gebeuren. Nog een stap verder: laat je Hue-verlichting automatisch aangaan als je wekker gaat of schakel je thermostaat in bij een bepaalde buitentemperatuur!

Indeling zoals jij het wilt

De LED-display heeft een vaste indeling die op een aantal manieren gebruikt kan worden. Tekst kan over de volle breedte worden weergegeven, zowel statisch als knipperend en scrollend. Tekst is altijd monochroom van kleur (wit). Aan de linkerzijde kunnen kleureniconen verschijnen, zowel statisch als geanimeerd. Via de app kies je zelf teksten en iconen en maak je zelfs je eigen iconen aan. LaMetric heeft een eigen ‘appstore’ waarin je alle apps vindt die je kunt koppelen aan je klok en waarin je een geheel eigen invulling geeft aan IFTTT-scenario’s (If This Than That). Staat de app die je nodig hebt er niet bij? LaMetric is heel toegankelijk: Je mag je eigen app ontwikkelen! Natuurlijk kun je ook gebruik maken van meer basic functionaliteiten. In de basis maak je gebruik van de klok, de radio, weermeldingen en bijvoorbeeld stopwatch en timer. Je weet altijd hoe laat het is, welke datum, wat voor weer het is en je wordt gewekt door jouw favoriete muziek. De radio geeft je station weer en laat een equalizer zien. Vijf minuten aftellen terwijl je een eitje kookt? Natuurlijk kan dat! De LaMetric Time is ontzettend eenvoudig te bedienen, via 3 knoppen of via de gebruiksvriendelijke LaMetric app. Wil je ‘s-nachts even nergens over geïnformeerd worden? Dan zet je ‘m gewoon in de ruststand. LaMetric werkt samen met heel veel smart home oplossingen die IFTTT ondersteunen, zoals bijvoorbeeld Amazon Echo, Nest, Philips Hue, Netatmo en Ring. De mogelijkheden groeien dagelijks. Een stabiele internet-verbinding is belangrijk.

LaMetric Elektronica

Ean 5060415280034

1 – 2

3

LaMetric

EUR

Actieprijs vandaag : 199.95 Euro

Ga naar LaMetric Time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *