EVBox Homeline EV-oplader – 1-fase, 16A, Onbekabeld, Autostart kopen met korting

 vergelijken

Slim en simpel laden

Elektrische auto's zijn de toekomst voor het milieu. In Nederland bestaan inmiddels verschillende openbare oplaadstations voor deze auto's, maar thuis opladen is comfortabeler en voordeliger! De EVBox Homeline EV-oplader is een slimme oplader voor elektrische auto's. De EVBox Homeline werkt eenvoudig met een pasje. Deze EVBox lader heeft echter de autostart functie. Het laden start dan automatisch na het inpluggen van de laadkabel. Het aantal gebruikers is tevens makkelijk uit te breiden door meerdere passen aan te schaffen, waarmee gebruik door anderen wordt geauthoriseerd. Zo behoud jij de controle over wie de laadpaal gebruikt. Daarbij geeft de LED-ring informatie over de status en het verloop van de laadsessie, en blijf jij op de hoogte van wat er met de laadpaal gebeurt, of het nou dag of nacht is. Tevens wordt de laadpaal standaard geleverd met een kWh-meter, RFID-reader, GPS/GSM/GPRS-controller en een simkaart. Deze heb je nodig voor het abonnement. Door de GPS/GSM/GPRS-controller moet rekening worden gehouden met de locatie waar de oplader geplaatst wordt. Open ruimtes zijn hiervoor het beste om een sterke en stabiele verbinding te garanderen, terwijl de verbinding in afgesloten ruimtes of ondergronds wellicht minder stabiel is.

Verschillende lengtes, stekkers en kleuren

Rust de EVBox Homeline oplader uit met een laadkabel van 6 of 8 meter, met een type 1 of type 2 stekker. In Europa is een type 2 stekker het meest gebruikelijk. Of bestel enkel een EVBox zonder laadkabels wanneer je al een laadkabel in bezit hebt. Let goed op welke stekker past op jouw auto en bestel eventueel direct het juiste kabeltype. De kap van de EVBox Homeline is beschikbaar in drie kleuren; grijs, antraciet en wit. Wanneer je bij 50five een offerte aanvraagt voor de EVBox oplader wordt met jou afgestemd welke kleur je wil laten installeren.

Backoffice-abonnement

Deze thuislader functioneert niet zonder backoffice-abonnement, en wordt dan ook geleverd met een simkaart. Deze zorgt er voor dat de laadpaal alle laadsessies goed registreert en factureert. Kies daarom het backoffice-abonnement dat bij jou past. Je kan uit drie EVBox abonnementen kiezen, in volgorde van meest betaalbaar naar meest uitgebreid zijn dat: Home, Business of Enterprise. Hoe duurder het abonnement, hoe meer functionaliteit je daar voor terug krijgt. In alle abonnementen worden onder andere hulp op afstand en 24/7 toegang tot backoffice verzorgd. Daarnaast dekken de kosten van het abonnement meteen de kosten van de simkaart.

Voordelen backoffice

Er zitten allerlei voordelen aan het backoffice-abonnement, zoals automatische facturering. Dit is vooral handig wanneer je meerdere laadpalen in beheer hebt. Het neemt jou werk uit handen door alle laadsessies automatisch te factureren bij de juiste persoon. Daarbij helpt het bij energiezuinig en veilig laden. Zo laadt de EVBox ook bij weinig stroomvoorziening met Smart Charging functies. 

EVBox Elektronica

Ean 8719292000606

1 – 2

20

EVBox

EUR

Actieprijs vandaag : 719.95 Euro

Ga naar EVBox Homeline EV-oplader – 1-fase, 16A, Onbekabeld, Autostart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *