ARCHOS Hello 7 Home Assistant kopen met korting

 vergelijken

Persoonlijke Assistent

Er is altijd wel genoeg te doen. Werken, koken, poetsen, boodschappen doen, noem het maar op. De dagen zijn te kort en we zijn vaak aan het rennen. De ARCHOS Hello 7 Home Assistant met 7 inch beeldscherm is jouw rots in de branding binnen het huishouden. Eén van de belangrijkste voordelen van de Hello is de integratie van Google. Deze persoonlijke assistent zal al je vragen beantwoorden en verzoeken uitvoeren via volledige stembediening. Vraag wat de weersvoorspelling voor vandaag is terwijl je voor de kast staat om je aan te kleden voor je werk. Een gedetailleerde weersvoorspelling zal opgezocht worden en jij weet wat je aan doet. Maak je klaar onder het genot van je favoriete Spotify lijst in verfijnd hoge geluidskwaliteit, vraag naar het verkeer op de weg zodat jij weet hoe laat je moet gaan en luister naar het laatste nieuws terwijl je ontbijt. En dit allemaal simpelweg door het te vragen. Het voordeel is, vergeleken met andere slimme assistenten, dat de zoekresultaten ook op een scherm te bekijken zijn in plaats van alleen te horen wat de assistent te zeggen heeft. Laat de ARCHOS Hello jou helpen door taken over te nemen, zodat jij meer tijd kunt besteden aan andere dingen.

Overal en altijd

De ingebouwde batterij en geïntegreerde luidsprekers van de ARCHOS Hello zorgen ervoor dat je assistent volledig draadloos is, overal in het huis geplaatst kan worden en dus jou ten alle tijden te hulp kan schieten. Stel al je aangesloten thuisapparaten in met de ARCHOS Hello Connect App. Kies je verbonden apparaat, selecteer scenario's, pas kleur en helderheid aan en creëer specifieke programma's. Geef aan dat je te bed gaat en schakel bijvoorbeeld avondprogramma in. Wat dit inhoudt, is aan jou. Zo zou je de lichten kunnen laten dimmen, rolluiken naar beneden doen en televisie uitschakelen wanneer het tijd wordt om te gaan slapen. Toch nog even bellen om je dag door te nemen met je vrienden of familie? Laat je assistent bellen en praat nog even gezellig door in HD beeldkwaliteit. De beeldweergave kun je naar wens aanpassen doordat je de Hello 7 zowel verticaal als horizontaal neer kan zetten. Zo haal je het meeste uit al je apps die het beeldscherm gebruiken!

Handig om te weten

De ARCHOS Hello 7 beschikt over 2 ingebouwde microfoons, waarbij je tot op 5 meter afstand hoorbaar bent en je assistent verzoeken kan geven. Luister naar het antwoord en diens bevindingen door de speaker van 2 inch (10W) met passieve radiator of maak gebruik van het volledige touchscreen display van 7 inch met IPS HD kwaliteit. De ARCHOS Hello communiceert via WiFi (b/g/n) of Bluetooth 4.0 met andere apparaten en heeft zelf Android Oreo 8.1 als operating system. De snelheid van het apparaat wordt gewaarborgd door de de QuadCore processor. Met een voorcamera van 5MP zul jij altijd scherp te zien zijn voor degene aan de andere kant van het scherm. Daarnaast heb je met een geheugen van 16GB + 2 GB RAM meer dan genoeg opslagruimte. Dit kun je zelfs eenvoudig uitbreiden met een micro SD-kaart!

Archos Elektronica > Audio

Ean 690590037045

1 – 2

113

Archos

EUR

Actieprijs vandaag : 95.00 Euro

Ga naar ARCHOS Hello 7 Home Assistant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *